Meni
Korpa

Gljivična oboljenja

Brend: Esensa
Dr Plant Timijan puder za stopala čuva zdravlje kože stopala i sprečava prekomerno znojenje nogu.Benzoeva kiselina sadržana u puderu deluje kao antimikotik, sprečavajući pojavu i razvoj čestih i upornih gljivičnih infekcija.Redovnom upotrebom Dr Plant Timijan pudera za stopala pružate maksim..
446,29 RSD
Brend: Esensa
Grozozo gel protiv grickanja noktiju je preparat koji oslobađa od loše navike grickanja noktiju, koja nije zamo estetski već i zdravstveni problem (grickanjem noktiju može doći do razvoja infekcije na prstima, ali i u samoj usnoj duplji). Mogu ga koristiti i deca i odrasli.Zbog gorkog ukusa koji pot..
293,25 RSD
Brend: Esensa
Zbog svog gorkog ukusa koji potiče od ekstrakta biljke Gentiana lutea, Grozozo strong gel efikasno pomaže u odvikavanju korisnika od loše navike grickanja noktiju, koja nije samo estetski već može da postane i zdravstveni problem. Grickanjem noktiju može doći do razvoja infekcije na prstima, ali i u..
344,31 RSD
Brend: Esensa
Dr Plant NailProtect gel protiv gljivica je formulisan na bazi efikasnih prirodnih antimikrobnih sastojaka u bioadhezivnoj gel podlozi. Sadrži inovativnu aktivnu supstancu na bazi estara mlečne kiseline dobijenih iz 100% prirodnih izvora u kombinaciji sa trietil citratom, prirodnim antibakterijskim ..
446,25 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)