Meni
Korpa

BETASAN

Brend: BETASAN
OpisHipoalergeni flasteri za decu.  SastavDelovanjeNameneZaštita manjih rana i ogrebotina kod dece.Dodatne informacijeDimenzije: 9.5x1.5x10.8cm Masa: 0.05kgUputstvo za korisnikeRanu i površinu oko nje očistiti i sačekati da se osuši, a zatim prisloniti jastuče flastera i pažljivo zalepiti krajeve...
210,54 RSD
Brend: BETASAN
OpisHipoalergeni flasteri za zaštitu manjih lezija na koži.  SastavDelovanjeZaštita manjih rana i ogrebotina.NameneZaštita manjih rana i ogrebotina.Dodatne informacijeMasa. 0.05kg  Uputstvo za korisnikeRanu i površinu oko nje očistiti i sačekati da se osuši, a zatim prisloniti jastuče flastera i p..
111,20 RSD
Brend: BETASAN
OpisHipoalergeni flasteri za zaštitu manjih lezija na koži.SastavDelovanjeZaštita manjih rana i ogrebotina.NameneZaštita manjih rana i ogrebotina.Dodatne informacijeMasa. 0.05kgUputstvo za korisnikeRanu i površinu oko nje očistiti i sačekati da se osuši, a zatim prisloniti jastuče flastera i pažljiv..
210,55 RSD
Brend: BETASAN
OpisHipoalergeni flasteri u boji za zaštitu manjih lezija na koži.SastavDelovanjeZaštita manjih rana i ogrebotina.NameneZaštita manjih rana i ogrebotina.Dodatne informacijeMasa. 0.05kgUputstvo za korisnikeRanu i površinu oko nje očistiti i sačekati da se osuši, a zatim prisloniti jastuče flastera i ..
210,54 RSD
Brend: BETASAN
OpisHipoalergeni transparentni flasteri za zaštitu manjih lezija na koži.SastavDelovanjeZaštita manjih rana i ogrebotina.NameneZaštita manjih rana i ogrebotina.Dodatne informacijeMasa. 0.05kgUputstvo za korisnikeRanu i površinu oko nje očistiti i sačekati da se osuši, a zatim prisloniti jastuče flas..
210,55 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)