Meni
Korpa

AROXOL

Brend: AROXOL
OpisFormula predstavlja mešavinu piretrinoida, posebno dizajnirana za uklanjanje insekata koji puze (bubašvabe, mravi, moljci, buve, krpelji, pauci idt). Može se koristiti u zatvorenim prostorima tokom cele godineSastavIMIPROTHRIN 0,10%, CYPHENOTHRIN 0,30%.DelovanjeKapljice oslobodjene tokom prskan..
384,80 RSD
Brend: AROXOL
OpisProizvod pogodan za upotrebu u zatvorenom prostoru. Kapljice oslobodjene tokom prskanja sadrže aktivne sastojke koji trenutno uništavaju leteće insekte.  Sastavtetramethrin 0,322%, 1r-trans-phenothrin 0,075%. .  DelovanjeKapljice oslobodjene tokom prskanja sadrže aktivne sastojke koji trenut..
356,30 RSD
Brend: AROXOL
OpisSredstvo koje se koristi protiv komaraca, muva i mušica. Bez mirisa je. Namenjen je za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Aktivni sastojci koji se oslobadjaju prilikom aktiviranja tačnosti obijaju komarce iz prostorije čak kad su upaljena svetla u istoj.  SastavprallethrinDelovanjeAktivni sastoj..
783,80 RSD
Brend: AROXOL
OpisSredstvo koje se koristi protiv komaraca, muva i mušica. Bez mirisa je. Namenjen je za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Aktivni sastojci koji se oslobadjaju prilikom aktiviranja tačnosti obijaju komarce iz prostorije čak kad su upaljena svetla u istoj.  SastavAktivni sastojci koji se oslobadja..
840,82 RSD
Brend: AROXOL
OpisSredstvo koje se koristi protiv komaraca, muva i mušica. Namenjeno za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Aktivni sastojci koji se oslobadjaju tokom zagrevanja tabele odbijaju insekte i sprečavaju ih da ponovo udju u prostor koji želite da očistite od njih. Takodje ih parališu u prostorijama pre n..
940,50 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)