Molimo sačekajte...

XIBIZ STRONG PROTECTION IKARIDIN ROLL-ON 50ML
Xibiz Strong Protection Ikaridin roll-on predstavlja idealno rešenje za dugotrajnu i sigurnu zaštitu od uboda komaraca, krpelja i muva i do 5 sati nakon primene, uz produženo delovanje nakon ponovnog nanošenja. Formulisan je na bazi 20% ikaridina koji SZO (Svetska zdravstvena organizacija) preporučuje kao izuzetno efikasan i potpuno bezbedan repelent protiv uboda insekata namenjen celoj porodici, te Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on mogu bezbrižno koristiti i deca starija od 6 meseci.
509,00 RSD
Dodaj
Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on protiv uboda insekata pruža dugotrajnu i sigurnu zaštitu od komaraca, krpelja i muva i do 5 sati, ili duže uz ponovno nanošenje. Formulisan je na bazi 20% ikaridina, izuzetno efikasnog i bezbednog repelenta, te je Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on namenjen celoj porodici. Nakon primene na mesta koja želite da zaštitite od uboda i ujeda insekata, ostaje veoma prijatan osećaj na koži, zahvaljujući formulaciji obogaćenoj pantenolom, vitaminom E i etarskim uljem pitome nane. Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on je potpuno bezbedan za primenu na suncu.
ikaridin (20%), pantenol, vitamin E, etarsko ulje pitome nane
Dugotrajna zaštita od komaraca, krpelja i muva i do 5 sati, ili duže uz ponovno nanošenje. Bezbedan za decu stariju od 6 meseci i odrasle. Bezbedan za primenu na suncu. Bezbedan za tkanine, plastiku i lak za nokte. Brza i precizna aplikacija. Pogodan za putovanja.
Pomoću roll-on aplikatora ravnomerno naneti na delove kože koje želite da zaštitite. Ukoliko želite da nanesete proizvod na lice, nanesite ga prvo na dlanove, a potom na kožu lica, izbegavajući predeo oko očiju i usta. Koristiti po potrebi, jednom do dva puta dnevno. Za produženo delovanje ponoviti nanošenje.
Težina: 0.077 kg
Dimenzije: 3.5 × 3.5 × 10 cm
Izdvajamo iz ponude
Proizvodi na akciji