Molimo sačekajte...

XIBIZ NATURAL PROTECTION SPRAY 100ML
-15%
Xibiz natural protection spray, namenjen je za decu i odrasle. Bez prisustva parabena, parfema i alkohola, na efikasan i prirodan način štiti kožu od uboda komaraca i insekata. Njegova formula na bazi etarskih ulja bosiljka, ruzmarina, lavande, pantenola, bisabolola, vitamina E i limunove trave čini ga sigurnim, efikasnim i pogodnim čak i za veoma osetljivu kožu dece. Jednostavan je za primenu. Nakon nanošenja ne ostavlja tragove fleka i masne tragove. Ravnomernim nanošenjem spreja na otkrivene delove kože, obezbeđuje se zaštita od uboda komaraca i do tri sata nakon primene proizvoda. Bezbedan je za primenu kod dece starije od 2 godine. Xibiz natural protection spray je veoma praktično rešenje za zaštitu od komaraca na putovanju. Xibiz natural protection spray je registrovan kao biocidni proizvod.
Stara cena:
509.00
432,65 RSD
Dodaj
Xibiz natural protection spray, namenjen je za decu i odrasle. Bez prisustva parabena, parfema i alkohola, na efikasan i prirodan način štiti kožu od uboda komaraca i insekata. Njegova formula na bazi etarskih ulja bosiljka, ruzmarina, lavande, pantenola, bisabolola, vitamina E i limunove trave čini ga sigurnim, efikasnim i pogodnim čak i za veoma osetljivu kožu dece.
etarsko ulje bosiljka, etarsko ulje ruzmarina, etarsko ulje lavande, limun trava (Lemongrass), pantenol, bisabolol, vitamin E,
Preporučuje se za zaštitu od uboda komaraca i drugih insekata.
Primenjuje se ravnomernim raspršivanjem na otkrivene delove tela koje treba zaštiti od uboda komaraca (3-4 pritiska na sprej pumpicu). Nakon nanošenja spreja koža je zaštićena dva i po sata. Proizvod koristiti po potrebi.
Težina: 0.118 kg
Dimenzije: 4 × 4 × 13.7 cm
   
   
Izdvajamo iz ponude
Proizvodi na akciji