Molimo sačekajte...

XIBIZ NATURAL PROTECTION GEL 45ML
Xibiz natural protection gel, namenjen za decu i odrasle. Bez prisustva parabena, parfema i alkohola, na efikasan i prirodan način štiti kožu od uboda komaraca i insekata. Njegova formula na bazi etarskih ulja bosiljka, ruzmarina, lavande, pantenola, bisabolola, vitamina E i limunove trave čini ga sigurnim, efikasnim i pogodnim čak i za veoma osetljivu kožu dece. Jednostavan je za primenu. Nakon nanošenja ne ostavlja tragove fleka i masne tragove. Ravnomernim nanošenjem gela na otkrivene delove kože, obezbeđuje se zaštita od uboda komaraca i do tri sata nakon primene proizvoda. Bezbedan je za primenu kod dece starije od 2 godine. Xibiz natural protection gel je veoma praktično rešenje za zaštitu od komaraca na putovanju. Xibiz natural protection gel je registrovan kao biocidni proizvod.
395,90 RSD
Dodaj
Xibiz natural protection gel, namenjen za decu i odrasle. Bez prisustva parabena, parfema i alkohola, na efikasan i prirodan način štiti kožu od uboda komaraca i insekata. Njegova formula na bazi etarskih ulja bosiljka, ruzmarina, lavande, pantenola, bisabolola, vitamina E i limunove trave čini ga sigurnim, efikasnim i pogodnim čak i za veoma osetljivu kožu dece.
etarsko ulje bosiljka, etarsko ulje ruzmarina, etarsko ulje lavande, limun trava (Lemongrass), pantenol, bisabolol, vitamin E,
Preporučuje se za zaštitu od uboda komaraca i drugih insekata.
Preparat odbija komarce svojim prirodnim aromatičnim mirisima sa otkrivenih delova kože na koju je nanet. Primenjuje se ravnomernim utrljavanjem na otkrivene delove tela koje treba zaštiti od uboda komaraca (3-4 pritiska na pumpicu) i razmazati ravnomerno rukom. Nakon nanošenja spreja koža je zaštićena dva i po sata. Proizvod koristiti po potrebi.
Težina: 0.0798 kg
Dimenzije: 4.2 × 4.2 × 10 cm
   
   
Izdvajamo iz ponude
Proizvodi na akciji