Molimo sačekajte...

PROPOMINT SPREJ ZA DECU, ANTISEPTIČNI SPREJ ZA GRLO 30ML
Propomint sprej za decu je formulisan na bazi standardizovanog ekstrakta propolisa, islandskog lišaja i N-acetilcisteina i namenjen je očuvanju zdravlja sluzokože grla, usne duplje i desni.
554,40 RSD
Dodaj
Propolis sadržan u proizvodu je prirodna supstanca standardizovana na polifenole, čime se postiže optimalan efekat ovog delujućeg principa. Poseduje izrazita antimikrobna i antiinflamatorna svojstva, te ublažava simptome koji prate upale grla i krajnika, nadraženo grlo i suvi kašalj, oboljenja desni, pojavu afti i sl. Ima i antivirusno delovanje, zbog čega se koristi kao pomoć kod prehlade i gripa, jer skraćuje dužinu trajanja bolesti i jača kompletan imunološki sistem organizma. Islandski lišaj sadrži polisaharide, koji oblažu upaljenu i iritiranu sluznicu usne duplje i ždrela, ublažavajući na taj način suv, nadražajni kašalj. Usninska kiselina koja je sastavni deo islandskog lišaja pokazuje antibiotska svojstva i upravo zbog toga se on smatra vrednim prirodnim antibiotikom, koji može pomoći u stanjima prehlade i gripa, praćenih kašljem i promuklošću. N-acetilcistein je derivat proteinske aminokiseline L-cisteina i efikasno mukolitičko sredstvo. Deluje tako što smanjuje viskoznost nakupljene sluzi i olakšava njeno izlučivanje iz respiratornih organa. N-acetilcistein se preporučuje kao dodatak terapiji virusnih infekcija, sinuzitisa, bronhitisa i drugih oboljenja respiratornog trakta.
tečni hidroglicerinski ekstrakt propolisa (standardizovan na 12mg/ml polifenola), suvi ekstrakt talusa islandskog lišaja (standardizovan na 30% polisaharida), N-acetilcistein
Preporučuje se kod: upale grla i krajnika, prehlade i gripa, suvog i nadraženog grla, zapaljenja desni, tretiranja afti.
Deca od 1 do 3 godine: 3 puta dnevno naprskati po 1 sprej dozu uz prethodnu konsultaciju sa lekarom ili farmaceutom.
Deca starija od 3 godine: 4 puta dnevno naprskati po 1 sprej dozu. Pre upotrebe sa mlaznice skinite zaštitni poklopac. Podignite mlaznicu i usmerite je prema ustima, a zatim prsnite.
Težina: 0.0954 kg
Dimenzije: 3.6 × 3.6 × 1.2 cm
   
   
Izdvajamo iz ponude
Proizvodi na akciji