Molimo sačekajte...

PANTENOL SPREJ 5% ZA REGENERACIJU OŠTEĆENE KOŽE I KOSE 100ML
-15%
Dr Plant Pantenol sprej je namenjen svim generacijama i svim tipovima kože. Jednostavno se nanosi i ne zahteva direktan kontakt sa promenom na koži. Dr Plant Pantenol sprej sadrži dekspantenol koji se u organizmu transformiše u pantotensku kiselinu (vitamin B5). Aktivan oblik pantotenske kiseline u organizmu je koenzim A koji ima ključnu ulogu u očuvanju funkcije kože, kose i noktiju. Stimulišući deobu ćelija epiderma, potpomaže prirodne procese regeneracije kože i ubrzava njeno zarastanje. Dr Plant Pantenol sprej štiti kožu, obezbeđuje joj optimalnu vlažnost i obnavlja prirodni pH. Deluje umirujuće i protivupalno.
Stara cena:
409.20
347,82 RSD
Dodaj
Aktivan oblik pantotenske kiseline u organizmu je koenzim A koji ima ključnu ulogu u očuvanju funkcije kože, sluzokože, kose i noktiju. Stimulišući deobu ćelija epiderma, potpomaže prirodne procese regeneracije kože i ubrzava njeno zarastanje. Dr Plant Pantenol rastvor štiti kožu, obezbeđuje joj optimalnu vlažnost i obnavlja prirodni pH. Deluje umirujuće i antiinflamatorno.
dekspantenol
Preporučuje se: za negu i zaštitu kože, za ispiranje i oblaganje rana, povreda, opekotina i zapaljenja na koži i sluzokoži, pomaže u tretmanu oštećene kose, stimuliše rast kose i vraća joj sjaj, za tretman kozmetičkim sredstvima tretirane kose, za pripremu inhalacionih rastvora i, ublažavanje upale sluznice disajnih puteva, za ublažavanje tegoba nakon prekomernog sunčanja, nakon solarijuma kada koža zahteva intenzivnu regeneraciju, nakon brijanja ili depilacije.
Sprej naneti na željeni deo kože lica, tela ili kosu.
Težina: 0.1283 kg
Dimenzije: 4.5 × 48.5 × 15.5 cm
Izdvajamo iz ponude
Proizvodi na akciji