Molimo sačekajte...

PANTENOL RASTVOR 5% ZA REGENERACIJU OŠTEĆENE KOŽE I KOSE 125ML
-15%
Dr Plant Pantenol rastvor sadrži dekspantenol koji se u organizmu transformiše u pantotensku kiselinu (vitamin B5). Aktivan oblik pantotenske kiseline u organizmu je koenzim A koji ima ključnu ulogu u očuvanju funkcije kože, sluzokože, kose i noktiju. Stimulišući deobu ćelija epiderma, potpomaže prirodne procese regeneracije kože i ubrzava njeno zarastanje. Dr Plant Pantenol rastvor štiti kožu, obezbeđuje joj optimalnu vlažnost i obnavlja prirodni pH. Deluje umirujuće i antiinflamatorno. Ublažava crvenilo i iritaciju kože, naročito nakon njenog izlaganja suncu. Dr Plant Pantenol rastvor je namenjen svim generacijama i svim tipovima kože. Razblažen destilovanom vodom u odnosu 1:5 koristi se za ispiranje sluznica i oštećene kože.
Stara cena:
277.20
235,62 RSD
Dodaj
Aktivan oblik pantotenske kiseline u organizmu je koenzim A koji ima ključnu ulogu u očuvanju funkcije kože, sluzokože, kose i noktiju. Stimulišući deobu ćelija epiderma, potpomaže prirodne procese regeneracije kože i ubrzava njeno zarastanje. Dr Plant Pantenol rastvor štiti kožu, obezbeđuje joj optimalnu vlažnost i obnavlja prirodni pH. Deluje umirujuće i antiinflamatorno.
dekspantenol
Preporučuje se: za negu i zaštitu kože, za ispiranje i oblaganje rana, povreda, opekotina i zapaljenja na koži i sluzokoži, pomaže u tretmanu oštećene kose, stimuliše rast kose i vraća joj sjaj, za tretman kozmetičkim sredstvima tretirane kose, za pripremu inhalacionih rastvora i ublažavanje upale sluznice disajnih puteva, za ublažavanje tegoba nakon prekomernog sunčanja, nakon solarijuma kada koža zahteva intenzivnu regeneraciju, nakon brijanja ili depilacije.
Rastvor se primenjuje nerazblažen za ispiranje kože i kose.
Težina: 0.2265 kg
Dimenzije: 5 × 5 × 12 cm
 
Izdvajamo iz ponude
Proizvodi na akciji