Molimo sačekajte...

L-CARNITINE 1000 REKREITIN, PRAŠAK ZA PERORALNU PRIMENU, 30 KESICA
Rekreitin L-carnitine 1000, prašak za peroralnu primenu, sadrži 1000 mg L-karnitina – važnog nutrijenta koji doprinosi transformaciji masti u energiju potrebnu za rad srca i skeletnih mišića. U slučaju deficita L-karnitina u organizmu, masti se ne iskorišćavaju za stvaranje energije već se pojačano talože u vidu masnog tkiva. Pored toga, nedostatak L-karnitina izaziva i umor.
2.112,00 RSD
Dodaj
Korišćenjem telesnih masti kao izvora energije, L-carnitine 1000 Rekreitin poboljšava sportske performanse, odlaže početak umora nakon sportskih aktivnosti i pomaže proces gubitka kilograma, podstičući rast mišića i gubitak masti tokom vežbanja. L-karnitin transportuje masne kiseline u mitohondrije mišićnih ćelija, gde se vrši njihovo sagorevanje u cilju sinteze energije. Iz tog razloga on značajno ubrzava sagorevanje telesnih masti u toku treninga i istovremeno podiže energetski nivo organizma. Tokom sportskih aktivnosti, L-karnitin dovodi do smanjene akumulacije mlečne kiseline u mišićima i povećava snadbevanje mišića kiseonikom, pa posledično dolazi do ublažavanja upale i smanjenja bola u mišićima nakon treninga. L-carnitine 1000 Rekreitin ima povoljni efekat na srce i krvne sudove, smanjujući nivo triglicerida i povećavajući nivo HDL-a u krvi, tzv. „dobrog holesterola“. L-karnitin poboljšava tonus srčanog mišića i funkciju srca jer stimuliše njegovo snabdevanje energijom. Suplementacija L-karnitinom ispoljava značajne korisne efekte kod insulinske rezistencije i poremećaja metabolizma glukoze. Takođe, pokazuje pozitivan uticaj na spermatogenezu i pokretljivost spermatozoida. Zahvaljujući svom antioksidativnom dejstvu, L-karnitin štiti ćelije od oksidativnog stresa.
L-karnitin tartarat
Preporučuje se: Za profesionalne sportiste i rekreativce, kao i osobe sa aktivnim životnim stilom, za povećavanje energije, snage i izdržljivosti pri vežbanju, za brži oporavak mišića i manju iscrpljenost nakon intezivnih fizičkih aktivnosti, za sagorevanje masti u organizmu, za zaštitu srca i krvnih sudova, kao jak antioksidans.
Osobe starije od 18 godina: jednu kesicu dnevno rastvoriti u pola čaše vode (100 ml) i popiti. Proizvod konzumirati pola sata pre treninga ili intenzivne fizičke aktivnosti. Ukoliko se proizvod koristi u okviru režima redukcione dijete, proizvod konzumirati sat vremena nakon obroka.
Težina: 0.172 kg
Dimenzije: 6.7 × 10 × 9 cm
 
Izdvajamo iz ponude
Proizvodi na akciji