Molimo sačekajte...

ESENBAK PROBIOTIK DIRECT, DHA + TAURIN, 10 KESICA
EsenBak Probiotik Direct sadrži bifidobakterije i laktobacile, najznačajnije probiotske bakterije creva, čija je primena indikovana u stanjima kada je ravnoteža crevne flore narušena. Pogodan je za primenu kako kod dijareje ili zatvora, tako i preventivno uz terapiju antibioticima ili nakon primene istih. Proizveden je specijalnom, patentiranom tehnologijom koja osigurava izuzetnu stabilnost 20 milijardi viabilnih bakterija po dozi, čime se ostvaruje snažno dejstvo i maksimalna efikasnost proizvoda u cilju kolonizacije crevnog trakta “dobrim” bakterijama i zaštita od “loših”, patogenih bakterija. Zahvaljujući svojim antimikrobnim, imunomodulatornim i antioksidativnim efektima, ovi probiotski sojevi pomažu u otklanjanju stomačnih tegoba i jačaju imunitet. Njihovom metaboličkom aktivnošću u crevima se poboljšava apsorpcija vitamina i ostalih hranljivih materija i dolazi do stvaranja sredine koja sprečava rast patogenih bakterija. Istraživanja su pokazala da, pored uticaja na zdravlje digestivnog trakta, soj Lactobacillus rhamnosus Lr-G14, prisutan u EsenBak Probiotik Directu ostvaruje i antialergijsko dejstvo i doprinosi bržem oporavku kod respiratornih infekcija. EsenBak Probotik Direct sadrži i DHA (dokozaheksaensku kiselinu), omega-3 masnu kiselinu koja doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i održavanju normalnog vida, pa je posebno važna u ishrani dece, gde podstiče pravilan razvoj nervnog sistema i vida. EsenBak Probiotik Direct je prijatnog ukusa jagode i mleka, može se koristiti direktno, rastvoriti u mleku ili posuti po hrani, što mu omogućava jednostavnu primenu. Samo jedna kesica dnevno je podjednako delotvorna kako kod odraslih tako i kod dece iznad 1 godine.
516,00 RSD
Dodaj
EsenBak Probiotik Direct predstavlja kombinaciju 4 efikasna, bezbedna, genetski identifikovana i ispitana soja laktobacila i bifidobakterija i optimalno je rešenje za uspostavljanje balansa crevne mikrobiote kod dece i odraslih. EsenBak Probiotik Direct sadrži probiotske bakterije iz rodova Bifidobacterium i Lactobacillus koje se kao dominantne nalaze u gornjim i donjim delovima creva. Sojevi korišćeni u EsenBak Probiotik Direct su proizvedeni specijalnom, patentiranom tehnologijom koja osigurava izuzetnu stabilnost čak 20 milijardi vijabilnih bakterija po dozi, čime se ostvaruje snažno dejstvo i maksimalna efikasnost proizvoda. Zahvaljujući svojim antimikrobnim, imunomodulatornim i antioksidativnim efektima, ovi probiotski sojevi pomažu u otklanjanju stomačnih tegoba i jačaju imunitet. Njihovom metaboličkom aktivnošću u crevima se poboljšava apsorpcija vitamina i ostalih hranljivih materija i dolazi do stvaranja sredine koja sprečava rast patogenih bakterija. Istraživanja su pokazala da, pored uticaja na zdravlje digestivnog trakta, soj Lactobacillus rhamnosus Lr-G14 ostvaruje i antialergijsko dejstvo i doprinosi bržem oporavku kod respiratornih infekcija. Svi prisutni sojevi su ispitani na otpornosti na dejstvo antibiotika, želudačne kiseline i žučnih soli. EsenBak Probiotik Direct sadrži i DHA (dokozaheksaensku kiselinu), koja doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i održavanju normalnog vida, pa je posebno važna u ishrani dece, gde podstiče pravilan razvoj nervnog sistema i vida. Proizvodu je dodat i taurin, koji je neophodan za normalan razvoj retine i mozga odojčadi.
Bifidobacterium animalis ssp lactis BL-G101, Bifidobacterium longum ssp infantis BL-G201, Lactobacillus fermentum LF-G89, Lactobacillus rhamnosus Lr-G14, Dokozaheksaenska kiselina (DHA), Taurin, Aroma jagode i mleka
Preporučuje se: za uspostavljanje balansa crevne mikroflore kod dece i odraslih, kako kod dijareje, tako i kod konstipacije, kod pada imuniteta, kod alergija, preventivno uz terapiju antibioticima ili nakon primene istih, pre i tokom putovanja, pri promeni načina ishrane, za redukciju, lošeg holesterola, za pospešivanje gubitka masnih naslaga, povoljno utiče na vaginalnu floru.
Odrasli i deca starija od 6 godina: 1-2 kesice praška dnevno. Ispraznite sadržaj kesice u usta, pustite da se lagano otopi u ustima i progutajte
Deca od 1 do 6 godina: jednu kesicu praška dnevno rastvoriti u  mleku ili hrani
Težina: 0.0376 kg
Dimenzije: 2.5 × 11.5 × 7.5 cm
 
Izdvajamo iz ponude
Proizvodi na akciji