Molimo sačekajte...

CORDYCEPS SINENSIS KAPSULE A30
Cordyceps sinensis ima sposobnost da povećava stepen dopremanja i iskoristivosti kiseonika u ćelijama, i na taj način dovodi do poboljšanja opšteg stanja organizma, snage i izdržljivosti. Dovoljna količina kiseonika u ćelijama doprinosi zdravom životu i dugovečnosti čoveka, dok je nedostatak kiseonika uzrok slabosti i čestih razboljevanja. Smatra se da Cordyceps sinensis ispoljava imunomodulatorni efekat, povećava zalihe ćelijskog ATP-a i time aktivira rezerve energije i deluje protiv iscrpljenosti. Najčešće je koriste sportisti, jer može dovesti do poboljšanja njihovih performansi, povećanja izdržljivosti i energije, a da pritom nema štetnih efekata, niti je zabranjena na doping testovima. Ova gljiva se vekovima koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini kao lek za mušku i žensku seksualnu disfunkciju, poput hipolibidinizma i impotencije. Jedna od potencijalno najvećih koristi Cordyceps sinensis-a jeste njegov antitumorski efekat. Sve veći broj onkologa širom sveta preporučuje i koristi Cordyceps kao dodatak hemioterapiji, radijaciji i ostalim konvencionalnim i tradicionalnim metodama lečenja raka, kako bi njihov organizam lakše podneo terapiju.
1.518,00 RSD
Dodaj
Cordyceps sinensis ispoljava snažno antioksidativno i imunomodulatorno delovanje. Ima bogat sastav koji čine: veliki broj mikro i makro elemenata, amino kiseline, nezasićene masne kiseline, polisaharidi, beta karoten, vitamin E, selen, cink, koenzim Q10… Poslednja istraživanja otkrila su prisustvo novih oblika antibiotika u ovoj gljivi od kojih se naročito izdvaja jedan – kordicepin. Ovo jedinjenje zahvaljujući svojoj strukturi ima sposobnost da zaustavi rast i razmnožavanje određenih virusa, kao i bakterija koje su razvile otpornost na najčešće korišćene antibiotike.
suvi ekstrakt micelijuma Cordyceps sinensis (standardizovan na 30% polisaharida)
Preporučuje se kao pomoć: kod hroničnog umora, iscrpljenosti, gubitka koncentracije, osobama koje su izložene velikim fizičkim i psihičkim naporima i kao pomoćno sredstvo u periodima rekonvalescencije, kao pomoć kod seksualne disfunkcije kod muškaraca/žena i smanjenog libida, sportistima za poboljšanje izdržljivosti i postizanje boljih sportskih performansi, tokom i nakon hemioterapije i terapije zračenjem.
Odrasli i deca starija od od 12 godina: 1 do 2 kapule dnevno.
Težina: 0.033 kg
Dimenzije: 3 × 6.5 × 8.5 cm
 
Izdvajamo iz ponude
Proizvodi na akciji