Molimo sačekajte...

BURRA DERMALIFT VOLUME UP KREM ZA VRAT, DEKOLTE I GRUDI, 100ML
Akcija
BURЯA Dermalift volume up krem za vrat, dekolte i grudi predstavlja anti-age tretman za negu i regeneraciju zrele kože vrata, dekoltea i grudi. Intenzivno podmlađuje kožu vrata i obezbeđuje dugotrajni lifting efekat, čime odlaže invazivne tretmane.

Inovativna formulacija dodatno povećava volumen grudi, hrani i neguje kožu lica, delujući antioksidativno u skladu sa fiziološkim potrebama kože.

Zahvaljujući dejstvu aktivnih komponenti i visokom antioksidativnom učinku na koži, aktivni principi prodiru u sve slojeve kože – i to bez igle!

Tada postepeno otpočinje proces regeneracije, posebno na koži vrata, na ćelijskom i unutarćelijskom nivou.

Nakon nanošenja krema, koža ubrzo dobija željenu elastičnost, postaje čvršća i zategnutija.
2.112,00 RSD
Dodaj
Krem sadrži aktivni princip, koji se zasniva na matičnim ćelijama biljke Runolist (Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract), ekstrakt koji se dobija tzv. HTN tehnologijom u glikolnoj suspenziji, bez prisustva konzervansa.

Zahvaljujući visokom antioksidativnom dejstvu aktivna komponenta Majestem ekstrahovana iz biljke Runolist omogućava vidljive rezultate lifting efekta na opuštenoj koži lica, vrata, dekoltea i grudi i Palmitoyl Isoleucina koji učvršćuje kožu lica i grudi.

Ovi aktivni sastojci štite kožu od oksidativnog stresa (zagađenja vazduha, UV zračenja), utiču na obnavljanje ćelija kože, obezbeđuju čvrstinu i jedrinu, jer omogućavaju bolju produkciju kolagenih i elastičnih vlakana štiteći integritet kože.

Za razliku od aparaturnih metoda u kozmetičkim procedurama, BURЯA Dermalift volume up krem za vrat, dekolte i grudi ubrzava obnavljanje ćelijskih struktura a nadomeštena stimulacija produkcije sinteze kolagena i elastina podstiče efekat zatezanja kože, dajući mnogo bolje dugoročne rezultate od pojedinačnih invazivnih hirurških metoda.
  • Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract,
  • palmitoyl Isoleucine,
  • ulje marule,
  • ulje argana
Preporučuje se:
  • za ublažavanje bora i poboljšanje tonusa kože,
  • za regeneraciju kože lica, vrata, dekoltea i grudi,
  • za povećanje volumena grudi,
  • za zatezanje opuštene kože vrata i dekoltea.
Krem nanositi u tankom sloju, kružnim pokretima jednom do 2 puta dnevno.
Težina: 0.134 kg
Dimenzije: 4.5 × 5.5 × 16.5 cm
Izdvajamo iz ponude
Proizvodi na akciji