Molimo sačekajte...

AQUA ICE ROLL-ON 50ML
Aqua ice complex roll-on se koristi kao pomoć za ublažavanje bolova i otoka nastalih kao posledica nagnječenja i iščašenja, kod sportskih povreda, išijasa, lumbaga, neuralgija, artritisa.

Etarsko ulje zimzelena prisutno u Aqua ice complex roll on-u, deluje antiinflamatorno, spazmolitički i analgetski.

Sinergizmom sa etarskim uljem nane veoma brzo postiže učinak, uz prijatan lokalni osećaj hlađenja i opuštanja.

Preporučuje se njegova primena kod hroničnih problema i tegoba sa zglobovima, kao što su reumatoidni artritis i osteoartritis, ali i akutnih stanja bola u leđima, ukočenosti vrata, mišićnog bola i grča.

Nanošenje uz pomoć roll on kuglice, čini proizvod lako razmazivim i prijatnim za kožu.
462,00 RSD
Dodaj
Etarsko ulje zimzelena prisutno u Aqua ice complex roll on-u, deluje antiinflamatorno, spazmolitički i analgetski. Poznato je i kao „lokalni aspirin“ jer sadrži i do 98% prirodnog metil salicilata, koji ima veću moć penetracije od sintetskog i značajno doprinosi smanjenju bola na mestu primene.

Sinergizmom sa etarskim uljem nane veoma brzo postiže učinak uz prijatan lokalni osećaj hlađenja opuštanja.
  • etarsko ulje zimzelena,
  • etarsko ulje nane,
  • mentol
Preporučuje se kao pomoć kod:
  • bolova i otoka kao posledica nagnječenja, iščašenja i uganuća, sportskih povreda (povrede kolena, podkolenice, skočnog zgloba, ramena, šake…),
  • reumatskih tegoba.
Laganim, kružnim pokretima umasirati proizvod na bolno mesto (u trjanju od 2-3 minuta) nekoliko puta dnevno. Nakon nanošenja javlja se prijatanosećaj hlađenja koji potiče od delotvornih aktivnih sastojaka ulja zimzelna, nane i mentola.
Težina: 0.076 kg
Dimenzije: 3.5 × 3.5 × 10 cm
Izdvajamo iz ponude
Proizvodi na akciji