Molimo sačekajte...

ANKSITENIN, L-TEANIN+EKSTRAKT PASIFLORE, 20 TABLETA
Anksitenin® tablete sadrže patentiran, klinički ispitan L-teanin (Suntheanine®) i ekstrakt pasiflore koji sinergističkim delovanjem ostvaruju anksiolitički efekat, doprinose postizanju stanja relaksiranosti i poboljšavaju kvalitet sna.
Anksitenin® tablete otklanjaju nemir, napetost i nervozu uz potpuno očuvanje budnosti i koncentracije. Anksiolitičko delovanje proizvoda praćeno je pozitivnim uticajem na kognitivne funkcije, jer Anksitenin® doprinosi poboljšanju pažnje i koncentracije.
Anksitenin® tablete ne dovode do pojave zavisnosti i ne ispoljavaju neželjena dejstva poput klasičnih anksiolitika.
660,00 RSD
Dodaj
L-teanin, jedinstvena aminokiselina poreklom iz zelenog čaja, doprinosi pravilnoj funkciji i zdravlju nervnog sistema. L-teanin deluje opuštajuće na nervni sistem, smanjuje nivo stresa i poboljšava koncentraciju i kvalitet sna. Stimulišući stvaranje α moždanih talasa, L-teanin kreira stanje relaksacije, bez pojave neželjenih efekata. 
L-teanin ispoljava efekte na oslobađanje dopamina i serotonina, koji su veoma značajni za procese učenja i pamćenja. U istraživanjima je L-teanin pokazao uticaj na poboljšanje ovih sposobnosti.  
Delovanjem na specifične receptore u mozgu, L-teanin može uticati na smanjenje subjektivnog osećaja bola, što može doprineti ublažavanju predmenstrualnih simptoma.    
Ekstrakt pasiflore predstavlja prirodno sredstvo za smirenje koje podstiče opuštanje, bez sedativnog učinka. Ublažava uznemirenost, napetost i pojačanu razdražljivost izazvane stresom i ispoljava povoljne efekte kod nesanice.
  • L-teanin (Suntheanine®)
  • Suvi ekstrakt pasiflore (standardizovan na min 3,5% ukupnih flavonoida)
Anksitenin® tablete se preporučuju za:
  • Otklanjanje nemira, napetosti i nervoze, uz potpuno očuvanje budnosti i koncentracije
  • Poboljšanje pažnje i koncentracije, kao i procesa pamćenja i učenja
  • Poboljšanje kvaliteta sna
Izdvajamo iz ponude
Proizvodi na akciji