Meni
Korpa

SUPER COLLAGEN BEAUTY TABLETE, A60

Super Collagen Beauty Tablete, A60
SUPER COLLAGEN BEAUTY TABLETE, A60
Opis
Super Collagen Beauty dodatak ishrani je  formula za lepšu kožu, kosu i nokte, a osim toga utiče i na celokupno stanje organizma. Podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela. Super Collagen Beauty sa biotinom sadrži dva različita tipa kolagena.
Kolagen je u svemu od izuzetne važnosti, a njegovi efekti su vidljivi na koži, kosi i noktima, ali i u telu. Ovaj preparat na bazi kolagena istovremeno pruža i veliku pomoć u revitalizaciji zglobova. Može se koristiti za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata.
Sastav
2000 mg kolagenih vlakana tipa I i III + Biotin.
Delovanje
Smanjanje kolagena je prirodan proces koji nastaje tokom starenja, što se najviše vidi po promenama na koži. Kao rezultat smanjene proizvodnje kolagena u ćelijama pojavljuju se bore, kosa i nokti postaju slabi, dolazi do slabosti u kostima, mišićima, a moguće su i druge promene kože kao što su fleke, gubitak sjaja, smanjene elastičnosti i slično.
Osim prirodnog smanjenja kolagena, njegov nivo se može smanjiti i pod uticajem različitih zdravstvenih stanja. Da bi se očuvao optimalni nivo kolagena u takvim situacijama, neophodna je njegova suplementacija, ne samo u estetske, već i u medicinske svrhe. Kolagen je važan ne samo za kosu, nokte, kožu, već i za kosti i hrskavicu. 
Super Collagen Beauty se sastoji od aktivnih sastojaka koji se brzo apsorbuju i na taj način ima brzo dejstvo na stanja kože i organa. Pomoću kolagena se organizam podmlađuje i sve njegove funkcije postaju jače i otpornije na spoljašnje uticaje.
Super Collagen Beauty uz svoje brojne benefite sadrži i moćno dejstvo za borbu protiv pojave celulita.
Namene
Formula za lepšu kožu, kosu i nokte, a osim toga utiče i na celokupno stanje organizma. Podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela. Pruža i veliku pomoć u revitalizaciji zglobova. Može se koristiti za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata.
 
Dodatne informacije
0.2kg
Uputstvo za korisnike
Preporučuje se jedna tableta dnevno. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Ovaj i slični suplementi ne mogu biti zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

2.178,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 7796

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.