Molimo sačekajte...

Proizvodi
ŽIVITE LEPŠE, ZDRAVIJE I DUŽE

Upotreba lekovitog bilja stara je koliko i čovečanstvo. Isprobavanjem raznih trava, čovek je upoznavanjem i razlikovanjem, vekovima gomilao praktično iskustvo njihovih blagotvornih dejstava.

Tako stečena veština prenosila se s generacije na generaciju do danas. Priroda ostaje ogromna laboratorija u kojoj se odvijaju beskonačni, vrlo fini i delikatni procesi. U bilju se u veoma preciznim odnosima mešaju elementi, supstance su u prirodnom stanju, organski vezane, a upravo ih takve ljudski organizam prima i apsorbuje bez otpora i negativnih reakcija.

Savremena istraživanja dokazuju da su recepture naših predaka, koji su se lečili darovima prirode, nenadmašni u prevenciji i ublažavanju mnogih bolesti. Ljudski vek se produžava, stresan tempo života dovodi do ozbiljnih zdravstvenih tegoba, a dijetetski suplementi postaju neophodni u svakodnevnom životu.

Pomalo zaboravljeno tradicionalno znanje sakriveno u prirodnim oazama, vrhunski stručnjaci ESENSE najnovijim saznanjima iz oblasti farmacije i medicine, kao i najkvalitetnijom tehnologijom napravili su izuzetne proizvode prilagodivši ih savremenom dobu.

Ovakav princip proizvodnje podržava obnovljenu potrebu za životom u skladu sa prirodom, za zdravim životom. Bliskost prirodi i poverenje u njena darodavna svojstva osnova su pažnje koju je nužno pokloniti ljudskom organizmu. Ljubav i optimizam posvećeni su pronalaženju i čuvanju lekovitih sokova po tradicionalnoj recepturi. Poznato je da je iz bilja veoma teško izvući potrebne supstance. Za to se troše tone trave, koje se podležu dugom procesu pripremanja do finalnog proizvoda. A to ih čini dragocenim.

Vrhunski kvalitet ESENSINIH proizvoda postignut je primenom najnovijih svetskih saznanja i tehnoloških dostignuća, pažljivom odabiru lekovitog bilja, koristeći sva tajna znanja tradicionalnog načina i spravljanja efektnih ekstrakta, koji blagotvorno deluju na organizam.

U svakom proizvodu ESENSA nam omogućava da provirimo u carstvo misterioznih lekovitih svojstava i dobijemo najbolje iz prirode. Proverite zašto?
5-HTP+SAMe STRESS-MOOD KAPSULE, A15
Saznajte više
AFTIN GEL PROPOBAZA 2X7G
Saznajte više
AFTIN GEL PROPOBAZA, 1X7G
Saznajte više
ALA600-SOD TABLETE A20
Saznajte više
ALANERV KAPSULE, A20
Saznajte više
ALKAKAPS BETA CAROTEN, 90 KAPSULA
Saznajte više
ALKAKAPS COENZIM Q10 FORTE, 30 KAPSULA
Saznajte više
ALKAKAPS OMEGA 3, 60 KAPSULA
Saznajte više
ALKAKAPS SHARK OIL, 30 KAPSULA
Saznajte više
ALKOSEPTOL 70% RASTVOR 100ML
Saznajte više
ALKOSEPTOL 70% RASTVOR 1L
Saznajte više
ALKOSEPTOL 70% SPREJ RASTVOR 100ML
Saznajte više
ALOE VERA BIOAKTIVNI GEL 100ML
Saznajte više
ALOE VERA GEL SA VITAMINOM E I ULJEM ČAJEVCA, 200ML
Saznajte više
ALOE VERA JUICE, 500ML
Saznajte više
ALTAL-POMAŽE KOD SUVOG KAŠLJA 200ML
Saznajte više
ANKSITENIN, L-TEANIN+EKSTRAKT PASIFLORE, 20 TABLETA
Saznajte više
ANTIBAKTERIJSKE VLAŽNE MARAMICE A15
Saznajte više
ANTIBAKTERIJSKI GEL ZA SUVO PRANJE RUKU 500ML
Saznajte više
ANTIBAKTERIJSKI GEL ZA SUVO PRANJE RUKU 50ML
Saznajte više
Izdvajamo iz ponude