Meni
Korpa

LACTOGYN KAPSULE, 15 KOMADA

Lactogyn Kapsule, 15 Komada
LACTOGYN KAPSULE, 15 KOMADA
Opis
Prve i jedine oralne kapsule s bakterijskim kulturama visokospecifičnim za vaginalnu mikrobiotu, Lactobacillus rhamnosus, GR-1® i Lactobacillus reuteri, RC-14® izolovanim iz zdrave vaginalne mikrobiote žene. Lactogyn® je dodatak ishrani s bakterijskim kulturama Lactobacillus rhamnosus, GR-1®Lactobacillus reuteri, RC-14® za devojke, žene, trudnice, žene u menopauzi. Lactogyn® oralne kapsule uz komfornu i jednostavnu primenu osiguravaju potrebne količine bakterijskih kultura. Mogu se koristiti tokom mesec dana, posebno kod žena koje imaju ponavljajuće smetnje. Lactogyn® oralne kapsule mogu se koristiti same ili u kombinaciji s Lactogyn® vaginalnim kapsulama za brz i dugotrajan učinak uz terapiju antibiotika/antimikotika koju je propisao ginekolog. 
 
Sastav
Jedna Lactogyn® kapsula sadrži bakterijske sojeve Lactobacillus rhamnosus, GR-1®Lactobacillus reuteri, RC-14®, u ukupnoj količini od najmanje 10 milijardi živih bakterijskih kultura sposobnih za umnožavanje.
Delovanje
Lactogyn® je dodatak ishrani s bakterijskim kulturama Lactobacillus rhamnosus, GR-1®Lactobacillus reuteri, RC-14® za devojke, žene, trudnice, žene u menopauzi. Lactogyn® oralne kapsule uz komfornu i jednostavnu primenu osiguravaju balans vaginalne mikroflore I održavaju dobar vaginalni ph. Laktobacili iz kapsula dospevaju iz creva u vaginalno područje gde se umnožavaju I regulišu tj prirodno snižavaju ph vrednost tog područja.
Namene
Za devojke, žene, trudnice, žene u menopauzi. Koristi se kod stresa, oslabljenog imuniteta, hormonskih uticaja ili u toku primene antibiotske terapije . Mogu se koristiti tokom mesec dana, posebno kod žena koje imaju ponavljajuće smetnje. Lactogyn® oralne kapsule mogu se koristiti same ili u kombinaciji s Lactogyn® vaginalnim kapsulama za brz i dugotrajan učinak uz terapiju antibiotika/antimikotika koju je propisao ginekolog. 
Dodatne informacije

Uputstvo za korisnike
Lactogyn u obliku kapsule je prvi probiotik za intimno područje žene koji se primenjuje oralno.  Za održavanje balansa vaginalne mikroflore, preporučuje se uzimanje jedne kapsule dnevno. Kod postojećih vaginalnih smetnji, kao i za vreme i nakon antibiotske terapije, preporučuje se uzimanje dve capsule dnevno 7 dana, a zatim nastaviti sa 1 kapsulom dnevno tokom 3-5 nedelja. Kod istovremene primene antibiotika i Lactogyn kapsula popiti ih u razmaku od 2 sata.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

1.088,56 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 18212

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.