Meni
Korpa

IMMUNILFLOR, 30 KAPSULA

Immunilflor, 30 Kapsula
IMMUNILFLOR, 30 KAPSULA
Opis
Immunilflor kapsule su dijetetski dodatak ishrani na bazi ehinacee. Koristi se za jačanje imuniteta, u prevenciji prehlade i gripa, za ublažavanje simptoma bolesti i skraćivanje toka bolesti. Najbolji se efekti postižu preventivnom upotrebom u zimskom periodu kada su najčešće respiratorne infekcije, ali i u svim drugim situacijama kada je narušen imunitet. ImmunIflor sadrži ekstrakt ehinacee, mačje kandže, vitamin C, cink i 2 milijarde probiotskih mikrorganizama. Koristi se za za prirodno jačanje imuniteta.
Sastav
 - S. ekstrakt herbe purpurne ehinacee (Echinacea purpurea)  120 mg
stand. 4% ukupnih polifenola
 - S. ekstrakt kore mačje kandže (Uncaria tomentosa) 50 mg stand. 3% oksindolnih alkaloida
 - S. ekstrakt korena purpurne ehinacee 30 mg
stand. 2% cikorijumske kiseline
 - Suvi ekstrakt korena blede ehinacee (Echinacea angustifolia)  20 mg stand. 4% ehinakozida
 - Vitamin C  80 mg (100%PDU)
 - Cink 10 mg (100%PDU)
 - Mešavina probiotskih bakterija - ne manje od 2 milijarde (Lactobasillus casei, L. acidophilus, L. plantarum, Streptococco termophilus)
Delovanje
Echinacea angustifolia i Echinacea purpurea sadrže tri karakteristična aktivna sastojka (polifenole, cikoričnu kiselinu i ehinakozide) koji pospešuju imunološki odgovor organizma na viruse i bakterije. 
Mačja kandža - biljka poreklom iz tropskih šuma Centralne i Južne Amerike čiji su karakteristični aktivni principi alkaloidi i polifenoli koji favorizuju fitiološku imunološku odbranu.
Cink - važan mikroelement koji značajno utiče na imuni sistem.
Vitamin C - aktivno deluje na mehanizme imunoloških reakcija i na proizvodnju antitela.
Probiotski mikroorganizmi - imajući u vidu da se preko 70% imunološke odbrane odigrava u crevnom traktu, naučnim ispitivanjima su izdvojeni odredjeni enzimi koji su posebno aktivni na crevnom nivou u stimulisanju odbrane tokom imunološke reakcije.
Namene
Echinacea ima antivirusno, antibakterijsko i antigljivično dejstvo, stimuliše nespecifičan imuni odgovor i povećava produkciju leukocita. Probiotici stimulišu imunološku odbranu jer se više od 70% imuno odbrane organizma odigrava se u crevnom traktu. Redovno korišćenje povećava otpornost bolesnika prema infekcijama i pomaže imonološki i protivupalni odgovor jer imaju imunostomulativni efekat, stimulišu fagocitozu i proizvodnju anti-tela.
Dodatne informacije

Uputstvo za korisnike
Jedna kapsula dnevno uz malo vode.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

646,80 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6505

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.