Meni
Korpa

BIOFAR BIOGRIPIN , 8 šumećih tableta

Biofar Biogripin , 8 Šumećih Tableta
BIOFAR BIOGRIPIN , 8 šumećih tableta
Opis
Biogripin pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci vitamin c, Echinacea,  bela vrba I propolis doprinose normalnoj funkciji imunog Sistema
Upotreba dva puta dnevno jednu sumecu tabletu rastvoriti u čaši mlake vode Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Proizvod ne treba da uzimaju trudnice, dojilje, deca mladja od 3 godine.Proizvod sadrži ehinaceu pa je potreban oprez pri upotrebi, kod osoba koje su alergične na neki od sastojaka ehinacee. Zbog nedostatka podataka o delovanju u trudnoći, trudnice ne treba da uzimaju preparate na bazi ehinacee. Proizvode na bazi ehinacee ne treba da koriste osobe sa autoimunim oboljenjima, oboleli od kancera, tuberkuloze, leukemije i reumatoloških oboljenja. Obično se uzimanje proizvoda na bazi ehinacee ograničava na 2 meseca.
 
Sastav
  • vitamin c,
  • Echinacea,
  • bela vrba
  • propolis.

Delovanje
Biogripin je proizveden po jedinstvenoj zaštićenoj tehnologiji i predstavlja skup pravilno odabranih prirodnih sastojaka: Salix alba, Ehinacea purpurea, Propolis i Acerola, namenjenih ublažavanju simptoma kod gripa i prehlade.

Bela vrba, iz čije se kore sintezom dobija aspirin, sadrži aktivmi princip gIycoside salicin, supstancu koja se u organizmu metaboliše u salicilnu kiselinu. Poznato je da salicin ispoljava antipiretičko i antiinflamatorno dejstvo .Ehinacea purpnrea svoje imunostimulantno dejstvo ostvaruje povećanjem broja i aktivnosti belih krvnih ćelija(limfociti i makrofage). Takođe povećava proizvodnju interferona, veoma važnih jedinjenja odgovornih za odbranu od virusnih infekcija.

Ekstrakt biljke Ehinacee purpuree sadržan u Biogripin-u odlikuje se visokom čistoćom i koncentracijom.

Propolis sadrži kompleksnu smešu aktivnih principa koji deluju antibakterijski, antivirusno, antiinflamatorno i imunostimulantno. Ekstrakt propolisa sadržan u Biogripin-u je prečišćen selektivnim, strogo kontrolisanim postupkom kojim je u potpunosti sačuvana struktura i efikasnost bioflavonoida, aktivnih principa propolisa, čime se garantuje njegova delotvornost, bezbednost i dobra podnošljivost.

Acerola predstavlja jedan od najbogatijih prirodnih izvora vitamina C. Bioflavonoidi i drugi aktivni sastojci sadržani u aceroli pojačavaju ukupno dejstvo i bolje iskorišćenje vitamina C.

Cink je oligo-element koji učestvuje u regulaciji i produkciji ćelija imunog sistema. Poznat je po svom snažnom antiinflama.tornom, imunostimulantnom i antioksidantnom dejstvu.
Namene
Podizanje imuniteta
Dodatne informacije
Težina 55g,
Dimenzije 6,5 x 3,5 x 12,5cm
Uputstvo za korisnike

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

429,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6700

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.