Meni
Korpa

AROXOL LIQUID 60 TEČNOST PROTIV KOMARACA, 2X45ML

Aroxol Liquid 60 Tečnost Protiv Komaraca, 2X45Ml
AROXOL LIQUID 60 TEČNOST PROTIV KOMARACA, 2X45ML
Opis
Sredstvo koje se koristi protiv komaraca, muva i mušica. Bez mirisa je. Namenjen je za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Aktivni sastojci koji se oslobadjaju prilikom aktiviranja tačnosti obijaju komarce iz prostorije čak kad su upaljena svetla u istoj.
 
Sastav
prallethrin
Delovanje
Aktivni sastojci koji se oslobadjaju prilikom aktiviranja tačnosti obijaju komarce iz prostorije čak kad su upaljena svetla u istoj. Tečnost se koristi u električnom aparatu koji ima indicator koji pokazuje da arapat radi. Jedna bočica tečnosti je dovoljna da pokrije 40m3 površine i traje 60 noći (kada se kosristi 8-10 sati u toku noći). Uredjaj za tečnost se može koristiti i za Aroxol tabletama.
 
Namene
Sredstvo koje se koristi protiv komaraca, muva i mušica.
 
Dodatne informacije
0,130kg
9,3x4,7x8,7cm
 
Uputstvo za korisnike
Istovremeno pritisnuti i okrenuti poklopac kako bi se bočica otvorila. Navrnuti bočicu na elektrodifuzer. Priključiti elektrodifuzer blizu otvorenog prozora, u ispravnom položaju. Uključiti prekidač za napajanje. Kada je bočica prazna, zameniti je. Elektrodifuzer se takodje može koristiti sa tabletama Aroxom mat, ali bočica mora biti uklonjena. Bočice se mogu koristiti samo sa elektrodifuzerom LMH06.

Sastav

Delovanje

Namena

Uputstvo

783,80 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 18500

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.